Wat zijn de beveiligingseisen op de camperverzekering van CamperVerzekering.nl?

De beveilingseis bij CamperVerzekering.nl is afhankelijk van de dagwaarde en type camper:

1. Voor campers met een dagwaarde t/m € 75.000,- is minimaal een affabriek-startonderbreker of een mechanisch versnellingsbakslot verplicht.

2. Voor campers met een dagwaarde van € 75.001,- t/m € 115.000,- is minimaal een SCM alarmklasse 2 óf een mechanisch versnellingsbakslot verplicht.

3. Voor een Volkswagen T2, T3, T4, T5, Westfalia of California geldt dat er altijd een mechanisch beveiligingsslot ingebouwd en geactiveerd dient te zijn wanneer de dagwaarde van de camper €15.000,- of meer bedraagt.

Waarom een mechanisch beveiligingsslot verplichten voor mijn Volkswagen camper?

Buscampers van het merk Volkswagen blijken zeer diefstalgevoelig. CamperVerzekering.nl stelt daarom een mechanisch beveiligingsslot verplicht voor buscampers van het merk Volkswagen waarvan de dagwaarde €15.000,- of meer bedraagt. Het inbouwen van een mechanisch beveiligingsslot reduceert de kans op diefstal aanzienlijk. Voor u ook een prettige gedachte!

Naast de beveiligingseis stelt CamperVerzekering.nl nog een aantal acceptatie-eisen waaraan voldaan moet worden voor het afsluiten van de camperverzekering. 

  Rintje Ritsma over zijn camper camperpolis flash film Rintje Ritsma sluit CamperPolis camperpolis flash film