Wat is het verschil tussen WA Beperkt Casco en All Risk?

De All Risk camperverzekering wordt ook wel WA Casco genoemd. Het is de uitgebreide camperverzekering van CamperVerzekering.nl en dekt vrijwel alle schade aan uw eigen camper. Ook de schade aan uw eigen camper door eigen schuld valt onder deze dekking. De WA-verzekering is inbegrepen.

De WA beperkt Casco camperverzekering dekt schade die u veroorzaakt aan anderen met uw camper. Deze schade wordt vergoedt door CamperVerzekering.nl via de WA-verzekering. Deze dekking is verplicht gesteld door de overheid en dient u minimaal af te sluiten voor uw camper.
Krijgt u schade aan uw eigen camper, dan zijn veel schades - zoals brand, diefstal, botsing met overstekende dieren en ruitschade - verzekerd op de WA beperkt casco dekking.
Schade aan uw eigen camper door botsing met bijvoorbeeld andere voertuigen valt niet onder deze dekking van de camperverzekering. Dit is namelijk gedekt op de All Risk camperverzekering.

Bij beide camperverzekeringen wordt u camper getaxeerd en wordt de vastgestelde waarde maar liefst 5 jaar gegarandeerd door CamperVerzekering.nl na afgifte van het taxatierapport door de expert van Camper Caravan Expertise. Uiteraard ontvangt u ook het taxatierapport.
 

 

 

  Rintje Ritsma over zijn camper camperpolis flash film Rintje Ritsma sluit CamperPolis camperpolis flash film