Waar kan ik wijzigingen in mijn gegevens, zoals adreswijziging, doorgeven?

Als u een klant bent van CamperVerzekering.nl, heeft u bij het aanvragen van een offerte ook een e-mail ontvangen met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt hiermee, in combinatie met uw e-mailadres, inloggen op Mijn.CamperVerzekering.nl. Hier kunt u dan uw gegevens wijzigen.

Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op, wij zullen u dan verder helpen.

Rintje Ritsma over zijn camper camperpolis flash film Rintje Ritsma sluit CamperPolis camperpolis flash film