Rondreis Portugal langs 5 Nederlandse campings

21 Oktober 2010

Om het vinden van Nederlandse, gastvrije, op het platteland gelegen campings gemakkelijker te maken, zijn een aantal campingeigenaren gaan samenwerken en hebben voor u een camper of caravan rondreis Portugal langs vijf Nederlandse campings samengesteld.


Het Portugese platteland leent zich bij uitstek als vakantiegebied voor de rust-, cultuur- en natuurminnende vakantieganger. Met de verschillende klimaatzones, zee, heuvels en bergen is Portugal het gehele jaar een prima bestemming om met uw camper of caravan te bezoeken .
De voordelen van deze rondreis

  • Nederlands sprekende campingeigenaren is wel zo vertrouwd

  • Bij problemen tijdens uw rondreis kunt u een beroep doen op ze

  • U krijgt bij de eerste camping een folder, welke op de volgende campings gedurende het lopende kalenderjaar 10% korting geeft

  • De prijzen voor deze rondreis zijn in het voorseizoen vergelijkbaar met die van andere campingcheques en kortingsgidsen

  • Campings die zijn aangesloten bij deze rondreis Portugal liggen of dagafstand rijden van elkaar

Een van de deelnemende campings, Camping Quinta do Pomarinho, biedt een kleinschalige camping waar u ruimte, rust en vrijheid ervaart temidden van de prachtige natuur van een rots- en heuvelachtig deel van Portugal. Lees hier meer over deze rondreis Portugal.
 

 
/resources/news/logo-pomarinho.jpg