Campings & Kamperen op Mediorweb.nl

17 Mei 2010

Mediorweb.nl is de grootste informatieve en interactieve website die zich richt op de doelgroep in de leeftijd van 45-65 jaar (medioren). Mediorweb.nl heeft op dit moment 23 rubrieken en voorziet haar bezoekers per rubriek van informatie, tips en gidsen met interessante websites en bedrijven. De grote, bekende organisaties worden genoemd, maar zeker ook de websites van de kleine en moeilijk vindbare bedrijven staan in deze gidsen.

Eén van de rubrieken is ‘Campings & Kamperen’ waarin u o.a. een complete Campinggids Nederland vindt. Verder vindt u in deze rubriek interessante artikelen over bijvoorbeeld de nieuwste trends in kamperen, nieuws met betrekking tot kamperen en campings, maar ook leuke en handige tips, websites en acties die voor u als kampeerder interessant zijn.

In de ‘Campinggids Nederland’ staan de mooiste campings van Nederland per provincie geselecteerd. Per camping staat een klein stukje geschreven met de belangrijkste informatie, zoals de belangrijke faciliteiten, informatie over sanitair, het aantal staanplaatsen en leuke informatie over de omgeving. Bij Mediorweb.nl is men voortdurend bezig om deze informatie up-to-date te houden en volledig te maken.

Voor informatie over Campings en Kamperen kunt u dus ook terecht op www.mediorweb.nl!
 

 
/resources/news/campinggids-nederland.jpg