CamperVaria informeert en inspireert!

12 Februari 2010

CamperVaria is een nieuwe camperkrant die 4 x per jaar verschijnt. CamperVaria biedt lezers en abonneehouders een schat aan informatie over boeiende en actuele camper thema’s. Alles wat belangrijk is voor deze groeiende groep camperaars passeert de revue.

In iedere editie van Campervaria worden 3 campers in verschillende categorieën onder de loep genomen door de ervaren technische redacteur Paul Descamps. Camperbezitters zijn reislustig en willen hun camper gebruiken, daarom in iedere CamperVaria natuurlijk toeristische reisverslagen (buitenland) en aandacht voor een regio in eigen land. De rubriek camperplaatsen voegt er overnachtingsplaatsen aan toe.

Het technische aspect is eveneens belangrijk en is terug te vinden in Techniek. Een rubriek die dieper induikt op specifieke technische zaken. De nieuwste camper ontwikkelingen op het gebied van accessoires, kort nieuws en beurzen worden onder de aandacht gebracht in Varia, een verzamelrubriek met allerlei korte items. In Agenda is een overzicht te vinden van dagtochtjes, beurzen en campertreffens. Met de rubriek Culinair completeren we het geheel met verrassende recepten in onze eigen kookrubriek.

CamperVaria verschijnt in Januari, Mei, Oktober en December. Na inschrijving wacht u op de eerstvolgende uitgave.

Alles op een rijtje:

  • Campervaria verschijn 4x per jaar (januari, mei, oktober en december)
  • Met verschillende rubrieken zoals o.a. toeristische reisverslagen (binnen- en buitenland), camperplaatsen, techniek, accessoires en nieuws
  • Voor maar €5 euro per jaar wordt u een heel jaar op de hoogte gehouden!

Meer informatie en de mogelijkheid een abonnement aan te vragen vindt u op www.campervaria.nl!

 
/resources/news/campervaria.jpg