Campergids is de camperportaal op internet.

18 Januari 2010

Campergids is een schitterende website waarop allerlei informatie over campers te vinden is. Naast het bekijken van campers die te koop aangeboden worden, treft u ook informatie aan over bijvoorbeeld stalling, de techniek van de camper, camper reisverslagen en nog veel meer wat betrekking heeft op de camper. 

Natuurlijk vindt u ook informatie over de camperverzekering. Uw camper verzekeren is van belang, maar uw waardevolle bezit goed verzekeren is van nog groter belang. Ook Campergids kiest voor de camperverzekering van CamperVerzekering.nl en op deze website treft u de meest belangrijke informatie aan over de camperverzekering van CamperVerzekering.nl.

Bij CamperVerzekering.nl wordt de premie berekend voor een gebruikte camper over de dagwaarde van de camper (en niet over de oorspronkelijke nieuwwaarde). De camperverzekering met taxatie wordt door camperaars het meest afgesloten voor de camper. De taxatiewaarde wordt voor een periode van maar liefst 5 jaar verzekerd.

Campergids streeft er na het meest informatief camper portaal van Nederland te zijn. Deze aanpak wordt beloont met meer dan duizend bezoekers per dag.

Kijk voor meer informatie op Campergids.nl

 

 
/resources/news/campergids_website.jpg