Kortingsacties

CamperVerzekering.nl kijkt vanuit de camperbranche naar professionele en betrouwbare partners die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten. CamperVerzekering.nl is vanuit het belang van de klant een samenwerking aangegaan met expertisebureau CCE,  Bearlock Nederland B.V. en Pascari Automotive.

Door deze samenwerking profiteert u van aantrekkelijke kortingen.

bereken hier direct uw premie

Camper Caravan Expertise

Is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen experts op het gebied van camperexpertise. De specialistische kennis en ervaring op het gebied van campers maakt de samenwerking met CamperVerzekering.nl vertrouwd.

CamperVerzekering.nl laat CCE uw camper taxeren bij aanvang van uw camperverzekering. De expert komt ter plekke uw camper taxeren, zelfs taxatie bij u thuis behoort tot de mogelijkheden.

Door de goede samenwerking met CCE betaalt u voor de taxatie slechts € 85,-!

De taxatiewaarde, werkelijke dagwaarde, verzekert CamperVerzekering.nl voor een periode van maar liefst 5 jaar. Uiteraard ontvangt u het originele taxatierapport met daarin de gegevens:

  • De oorspronkelijke nieuwwaarde
  • De taxatiewaarde ofwel werkelijke dagwaarde
  • De technische gegevens van uw camper
  • De aanwezige accessoires
  • De onderhoudstaat, waaronder controle van gas-, water- en elektraleidingen
  • Het resultaat van de vochtmeting
  • Eventueel aangetroffen beschadigingen met reparatieadvies
  • En vele andere zaken…

Klik hier voor meer informatie over het taxeren van uw camper.

bereken hier direct uw premie

Beveiliging

Als beveiliging adviseren wij meestal 2 versnellingsbaksloten, namelijk Bearlock NRK/FK en Construct Premium. Beide sloten worden door CamperVerzekering.nl kosteloos meeverzekerd op uw polis en reduceren het diefstalrisico van uw camper aanzienlijk.

Bearlock NKR/FK
Met BearLock NRK/FK (Non Removeable Key met Folding Key) blokkeert u uw versnellingsbak in de "achteruit" of ”parkeerstand” (automaat). De sleutel kan uitsluitend verwijderd worden als het slot in de vergrendelde stand staat. Tijdens het rijden blijft de sleutel in het slot en door de omklapbare FK-sleutel is het niet belemmerend tijdens het rijden.

Construct Premium
Met Construct Premium van Pascari Automotive blokkeert u uw versnellingsbak in de "achteruit" of ”parkeerstand” (automaat) in een handomdraai. De sleutel kan uitsluitend verwijderd worden als het slot in de vergrendelde stand staat. Tijdens het rijden blijft de sleutel in het slot en door de omklapbare sleutel is het niet belemmerend tijdens het rijden.

Waar kunt u een versnellingsbakslot laten inbouwen?
Bij alle met ons samenwerkende camperbedrijven, die ervoor opgeleid zijn om het systeem in te bouwen. De versnellingsbaksloten kunnen bijna voor alle campers worden geleverd zoals bijvoorbeeld voor Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Mercedes Sprinter of Iveco Daily.

Wat kost een versnellingsbakslot?
De prijs van een Bearlock NRK/FK is afhankelijk van het merk camper. Uw camperdealer informeert u over de prijs van de Bearlock NRK/FK.

De prijs van de Construct Premium bedraagt € 525,- inclusief BTW en montage. Het slot kan zowel ingebouwd worden op locatie als ook bij uw camperdealer.

Zowel de Bearlock NRK/FK als de Construct Premium zijn SCM gecertificeerde beveiligingssloten!

Acties diefstalbeveiliging
Zowel met Bearlock Nederland als Pascari Automotive heeft CamperVerzekering.nl voor u gunstige kortingsacties opgezet:

€ 30,- korting op de uw Bearlock NRK/FK

Sluit u de camperverzekering af bij CamperVerzekering.nl en voorziet u deze van een SCM goedgekeurd Bearlock beveiligingslot, dan ontvangt u € 30,- retour van Bearlock Nederland B.V.

U kunt middels dit formulier gebruik maken van deze kortingsactie.

Gratis luifelstraps bij uw Construct Premium
Sluit u vanaf 10 april 2013 uw camperverzekering bij CamperVerzekering.nl, dan krijgt u bij aankoop van een Construct Premium een set luifelstraps geheel gratis aangeboden t.w.v. € 32,95.

Gratis luifelstraps bij aankoop Construct Premium

Aanvraagformulier voor gratis luifelstraps bij aankoop Construct Premium