Dienstenwijzer

Dienstenwijzer CamperVerzekering.nl

Om de dienstenwijzer te kunnen openen, heeft u Adobe Reader of Foxit PDF reader nodig.

Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over CamperVerzekering.nl en onze werkwijze.

Wie is CamperVerzekering.nl?

CamperVerzekering.nl is een online verzekeraar die gespecialiseerd is in het verzekeren van campers. De verzekeringen van CamperVerzekering.nl zijn afgestemd op de camper en zijn gebruikers.
Daar zijn we goed in! Maar dat mag ook wel, als je daar meer dan 10 jaar ervaring in hebt.

CamperVerzekering.nl is aangesteld als gevolmachtigde van Delta Lloyd, ARAG, Allianz Global Assistance en Unigarant en draagt ook zorg voor uw schade-afwikkeling. CamperVerzekering.nl wordt beloond door middel van provisie.

Alles gaat makkelijk en eenvoudig!

Na aanvraag van uw offerte bij CamperVerzekering.nl krijgt u automatisch toegang tot Mijn.CamperVerzekering.nl. Voor communicatie met u en het opsturen van documenten maakt CamperVerzekering.nl gebruik van het door u opgegeven e-mailadres. Zo ontvangt u van ons uw gebruikersnaam met wachtwoord voor Mijn.CamperVerzekering.nl en ontvangt u bijvoorbeeld uw digitale polis met groene kaart zelfs per e-mail.

Mijn.CamperVerzekering.nl is een beveiligde internetomgeving waar u gemakkelijk en eenvoudig al uw verzekeringszaken online kunt regelen. Een prettige gedachte.

bereken hier direct uw premie

Wat doen wij bij klachten?

Voldoen wij niet aan uw verwachting of bent u niet helemaal tevreden over onze dienstverlening, dan horen wij uiteraard graag uw problemen of klachten. Laat het ons in dat geval zo spoedig mogelijk weten, zodat wij uw klacht direct in behandeling kunnen nemen.
Wij zoeken graag naar een oplossing voor uw probleem of klacht.

Nogmaals onze gegevens:
Per post : CamperVerzekering.nl, Postbus 444, 7770 AK Hardenberg
Per e-mail : mail@camperverzekering.nl

Mochten wij gezamenlijk niet tot een passende oplossing komen, dan kunt u met uw klacht terecht bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD), Postbus 93257, 2509 AG Den Haag, tel. 0900-35552248. Meer informatie over de klachtenregeling vindt u op www.kifid.nl.

CamperVerzekering.nl staat ook ingeschreven in het register bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12009573. Dit register kunt u raadplegen op www.afm.nl