Uitbreiding van de camperverzekering

U kunt uw camperverzekering uitbreiden met voordelige aanvullende verzekeringen. Bij CamperVerzekering.nl zijn de volgende dekkingen mogelijk.

Europa Pechhulp

Met deze verzekering heeft u in Nederland en in Europa dekking voor uitgebreide hulpverlening bij pech. Deze dekking is tevens van kracht binnen uw woonplaats. Als de pech niet kan worden verholpen, krijgt u een vervangende camper tot uw beschikking. Een vervangende camper krijgt u ook als u pech heeft met uw camper in de periode van 30 dagen voor het begin van uw vakantie, en deze niet meer tijdig gerepareerd kan worden.
Bent u door ziekte niet meer in staat om met de camper vanuit uw vakantiebestemming in het buitenland terug te rijden, dan zorgt CamperVerzekering.nl dat uw camper wordt teruggebracht.

Schade Verzekering Inzittenden (SVI)

Een uitgebreide inzittendenverzekering voor uzelf en uw passagiers. Daarmee dekt u ongeacht de schuldvraag de werkelijk geleden schade - zowel letsel als materieel - tot een bedrag van 1 miljoen euro.

bereken hier direct uw premie

Verhaalsrechtsbijstandverzekering

De verhaalsrechtsbijstandverzekering biedt u direct rechtsbijstand indien u met uw camper deelneemt aan het verkeer en u lijdt materiële schade of u loopt letsel op doordat iemand anders een verkeersfout maakt.

Ook krijgt u rechtsbijstand als u zelf een verkeersfout maakt waarvoor u strafrechtelijk wordt vervolgd voor het feit dat u schuld zou hebben aan andermans dood of letsel.

Wij adviseren u daarom ook een verhaalsrechtsbijstandverzekering af te sluiten.

Doorlopende reisverzekering

Bij CamperVerzekering.nl kunt u een doorlopende reisverzekering afsluiten.
De dekking is afgestemd op het gebruik van de camper, maar ook vliegreizen en andere vakantietrips vallen onder de dekking.

Wij bieden u een Europa- of Werelddekking waarbij standaard de volgende rubrieken zijn verzekerd:

  • S.O.S.-Kosten: dekking tegen extra gemaakte kosten, bijvoorbeeld telefoonkosten of extra verblijfskosten bij uitval van de camper.
  • Medische kosten: de kosten voor medische behandeling en de kosten van vervoer naar de arts.
  • Reisongevallen: verzekerd is een uitkering bij overlijden en bij blijvende invaliditeit.
  • Reisbagage: hieronder valt alles wat u voor eigen gebruik tijdens de reis bij u heeft of heeft aangeschaft, zoals uw kleding, paspoorten etc.

U kunt kiezen uit een dekking voor uzelf, samen met uw partner of voor het hele gezin.
De reisverzekering kan tegen meerpremie aangevuld worden met een annuleringsdekking, een wintersportdekking en of dekking voor verlies of diefstal van geld en reischeques.

bereken hier direct uw premie